De Ordening der Verbinding

Menselijke relaties behoren tot de bottomline van elk bedrijf: ze zijn de sleutel tot succes.

Esther Perel

We hebben elkaar nodig

We hebben elkaar nodig, ook tijdens het werk. Je hebt klanten nodig, je hebt collega’s nodig, je hebt inspiratie nodig, je hebt soms een voorbeeld nodig, je hebt een sparringspartner nodig, je hebt iemand nodig die jou de klus of de promotie gunt.

De mate waarin je succesvol bent op je werk, hangt af van de mensen die je om je heen hebt verzameld. Om mensen om je heen te verzamelen, heb je een vaardigheid nodig.

Kunst van het verbinden

De vaardigheid die je nodig hebt om relaties aan te gaan en op te bouwen, laat zich vangen in het woord ‘verbinden’. Je hebt het nodig op je werk om te kunnen verbinden.

Deze vaardigheid ken jij. Want dezelfde vaardigheid zet je in om persoonlijke relaties op te bouwen: met vrienden, kennissen, familie en partner. Echter op het werk doen we er wat krampachtiger over, omdat we ook een bepaalde afstand trachten te bewaren. Hier gaat het vaak mis.

Verklein de afstand, vergroot de kennis

Zolang je de afstand te groot houdt tussen jezelf en de ander, ontstaat er geen verbinding. Van een relatie kun je dan niet spreken. Behalve van een functionele relatie, die zo is, omdat het op papier zo staat.

Om de vruchten te kunnen plukken van relaties op de werkvloer vraagt het van jou om meer te laten zien van jezelf. Dit gaat over persoonlijkheid, nabijheid, veiligheid, vertrouwen, transparantie, empathie en aandacht.

Workshop

In deze workshop vergroten wij het inzicht en de kennis over de ‘relationele wetten’ die gelden tussen mensen.

Waarom?

Het is in mijn ervaring na ruim 13 jaar in trainen van Zakelijk Flirten aan duizenden mensen, dat het loont om meer te leren over hoe je je verbindt met een ander. Vergroten van kennis is noodzakelijk om te kunnen veranderen of verbeteren in de verbinding met de ander.

Hoe en wat wordt allemaal duidelijk tijdens de workshop.

Voor wie?

Voor iedereen die in meer of mindere mate afhankelijk is van andere mensen in zijn of haar werk.

Wanneer?

Het is een inhouse workshop, die altijd gepland kan worden en op maat wordt gemaakt. Afhankelijk van jullie doelstelling.

Wil je teruggebeld worden? Vul je naam en nummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

    Wil je meer informatie ontvangen?