Tarieven en extra info

Kennismaking

Een telefonische kennismaking (< 25 minuten) is gratis. Wanneer je interesse hebt om een sessie te plannen, is het fijn om telefonisch af te stemmen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Dit telefoongesprek is geen therapiegesprek, maar door met elkaar te spreken, elkaars stem te horen, kun je al voelen of je geïnteresseerd bent in een eerste sessie.

Neem even contact met me op voor een afspraak.

Intensiteit van werken

Een kenmerk van mijn professionaliteit is de impact van mijn begeleiding. Ik ga hierin voorbij aan de bovenlagen, ik sluit ze echter niet uit. We gaan dieper dan de patronen in gedrag en communicatie. Het gaat over het veld van relaties waar jij uit bent voort gekomen, waar jouw systeem, structuur en geschiedenis die van de ander ontmoet in kwetsbaarheid en welk (onbewust) script van jou daarop wakker wordt.

Werken op de laag van identiteit is intens, oorspronkelijk, het doet ertoe. Voor mij gaat het erom dat de sessies dienend zijn. Elke keer weer.

Onze ontmoetingen zijn daarom langer van aard: 90 minuten. We zien elkaar niet wekelijks, zelfs niet twee-wekelijks. Waar we intensief werken, heb je tijd nodig in de dagelijksheid om te integreren. Om de ziel en het lijf de ruimte te geven om te verwerken, zodat er ook weer iets nieuws kan oplichten. Veelal ontmoeten we elkaar één keer in de maand of drie weken.

Tarieven

overdag’s avonds of weekend
Individuele / single therapie€ 125,- per 60 min.€ 145,- per 60 min.
Relatietherapie€ 160,- per 60 min.€ 180,- per 60 min.
Online therapie€ 155,- per 60 min.€ 165,- per 60 min.
Opstellingengroep€ 275,- per vraag.Gratis: representant.
Ademgroep (max. 5 pers)€ 75,- per deelname.€ 75,- per deelname.
Telefonisch consult€ 25,- per 15 min.€ 25,- per 15 min.
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor bedrijven.

Je zit nergens aan vast

Ik werk niet op basis van trajecten en/of contracten. Dit is een bewuste keuze.

Na onze eerste sessie check ik bij je in, hoe je het ervaren hebt en of de sessie voor jou dienend is geweest? Ik vraag je dan wat jouw gevoel en gedachten zeggen over voortgang in begeleiding door mij. Deze keuze is symbolisch, want je zit nergens aan vast.

Je bent altijd vrij om te komen en altijd vrij om te gaan. Ik vraag je de keuze te maken, want ik heb wel jouw motivatie en commitment nodig om te willen gaan werken met jezelf, voor jezelf en voor elkaar (in geval van relatietherapie). Net als een echte relatie, wanneer je besluit om ermee te stoppen, dan hebben we het erover.

Betaling en annuleren

Na afloop van de sessie ontvang je digitaal een betalingslink.

Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Wanneer het niet lukt om op je afspraak te komen, annuleer deze dan 2 werkdagen van te voren, uiterlijk 48 uur. Dit kun je doen per mail of per WhatsApp.

Als je de afspraak niet op tijd afzegt, ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Telefonisch consult

Steeds meer cliënten vinden het fijn om tussen de sessies door of als ze een traject hebben afgesloten, de mogelijkheid te hebben om met mij te bellen. Natuurlijk stopt jouw proces niet als wij hier afscheid nemen, Godzijdank niet. Daarom is het fijn als ik soms mee kan kijken op de momenten dat jij weer even vastloopt.
Juist omdat ik jouw / jullie dynamiek en thematieken zo goed ken, kan ik gemakkelijk invoelen wat er werkelijk speelt op een diepere laag en waar jij dus naar mag kijken om weer beweging te creëren. Bellen is een laagdrempelige manier om toch even wat begeleiding te krijgen in het ontmoeten van opnieuw jouw patronen. Deze service is exclusief voor mijn bestaande cliënten.

Wil je teruggebeld worden? Vul je naam en nummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug.