Tarieven en extra informatie

Kennismaking

Een telefonische kennismaking (< 25 minuten) is gratis. Wanneer je interesse hebt om een sessie te plannen, is het fijn om telefonisch af te stemmen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Een telefoongesprek is geen therapiegesprek, maar door met elkaar te spreken, elkaars stem te horen, kun je al voelen of je geïnteresseerd bent in een eerste sessie. Neem even contact met me op voor een afspraak.

Tarieven

Wat?ma – vr 09:00 – 17:30 uur’s avonds of weekend
Individuele / Single therapie€ 160,- per 90 min.€ 170,- per 90 min.
Ademtherapie€ 155,- per 90 min.€ 165,- per 90 min.
Relatietherapie€ 185,- per 90 min.€ 195,- per 90 min.
Online therapie€ 145,- per 60 min.€ 155,- per 60 min.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Wanneer je de facturatie via een bedrijf wilt laten lopen, bereken ik 21% btw apart bovenop genoemde prijzen.

Relatietherapie

Beide partners krijgen van te voren een vragenlijst toegestuurd. Op basis van deze input vindt er een analyse plaats welke als uitgangspunt dient voor de eerste sessie.

Groepssessies

Systemische therapie in een groepsvorm is intensiever. Je leert niet alleen van je eigen proces, maar ook van het proces van de ander. Bovendien zul je niet alleen een weerspiegeling krijgen van de therapeut, maar ook van je groepsgenoten. Prijs per sessie bedraagt €95,00 per persoon. Wanneer je kiest voor een groep, betaal je in één keer de hele prijs voor alle 8 sessies. Elke sessie duurt zo’n tweeënhalf uur.

Gratis evaluatie

Na elke sessie nodig ik je uit te reflecteren en dit mee te nemen naar de volgende sessie. Zo blijven wij beiden verantwoordelijk en wakker wat het proces nog dient.

Na 5e sessie overleggen we samen wat er nodig is. Ik nodig je uit om zelf te reflecteren en in een telefonisch overleg van maximaal 30 minuten bespreken we dit. Hiervoor worden geen kosten gerekend.

Tussendoor mailen en schrijven mag altijd. Dit lees ik en neem ik mee.

Betaling en annuleren

Na afloop van de sessie ontvang je digitaal een betalingslink.

Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Wanneer het niet lukt om op je afspraak te komen, annuleer deze dan 2 werkdagen van te voren, uiterlijk 48 uur. Dit kun je doen per mail of per whats app.

Als je de afspraak niet op tijd afzegt, ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Reiskosten

Wanneer je een voorkeur voor een andere locatie hebt dan de locatie in Rotterdam, dan is dit mogelijk. Ik reken 0,30 ct/km.

Wanneer je verder dan een half uur reistijd buiten de ring van Rotterdam woont, reken ik ook een gedeelte van het uurtarief als vergoeding voor de reistijd. Neem hiervoor contact met mij op, dan doe ik je een prijsvoorstel op maat.

Wil je meer informatie ontvangen?

    Wil je teruggebeld worden? Vul je naam en nummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

      Praktijk voor Liefdestherapie blijft open voor zowel individuele als relatietherapie. Hierin volgen we alle aanwijzingen vanuit het RIVM. Blijf je liever thuis? Dan kunnen we de sessies ook online voortzetten.