Tarieven en extra informatie

Kennismaking

Een telefonische kennismaking (< 25 minuten) is gratis. Wanneer je interesse hebt om een sessie te plannen, is het fijn om telefonisch af te stemmen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Een telefoongesprek is geen therapiegesprek, maar door met elkaar te spreken, elkaars stem te horen, kun je al voelen of je geïnteresseerd bent in een eerste sessie. Neem even contact met me op voor een afspraak.

Tarieven

Wat?ma – vr 09:00 – 17:00 uur’s avonds of weekend
Individuele / Single therapie€ 110,- per 60 min.€ 125,- per 60 min.
Ademtherapie€ 110,- per 60 min.€ 125,- per 60 min.
Relatietherapie€ 150,- per 60 min.€ 175,- per 60 min.
Online therapie€ 145,- per 60 min.€ 155,- per 60 min.
Telefonisch Consult€ 25,- per 15 min.€ 25,- per 15 min.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Wanneer je de facturatie via een bedrijf wilt laten lopen, bereken ik 21% btw apart bovenop genoemde prijzen.

Intensiteit van werken

Een kenmerk van mijn professionaliteit is de impact van mijn begeleiding. Ik ga hierin voorbij aan de bovenlagen, ik sluit ze echter niet uit. We gaan dieper dan de patronen in gedrag en communicatie. Het gaat over het veld van relaties waar jij uit bent voort gekomen, waar jouw systeem, structuur en geschiedenis die van de ander ontmoet in kwetsbaarheid en welk (onbewust) script van jou daarop wakker wordt.

Werken op de laag van identiteit is intens, oorspronkelijk, het doet ertoe. Voor mij gaat het erom dat de sessies dienend zijn. Elke keer weer.

Onze ontmoetingen zijn daarom langer van aard: 90 minuten. We zien elkaar niet wekelijks, zelfs niet twee-wekelijks. Waar we intensief werken, heb je tijd nodig in de dagelijksheid om te integreren. Om de ziel en het lijf de ruimte te geven om te verwerken, zodat er ook weer iets nieuws kan oplichten. Veelal ontmoeten we elkaar één keer in de maand of drie weken.

Groepssessies

Systemische therapie in een groepsvorm is intensiever. Je leert niet alleen van je eigen proces, maar ook van het proces van de ander. Bovendien zul je niet alleen een weerspiegeling krijgen van de therapeut, maar ook van je groepsgenoten. Prijs per sessie bedraagt €95,00 per persoon. Wanneer je kiest voor een groep, betaal je in één keer de hele prijs voor alle 8 sessies. Elke sessie duurt zo’n tweeënhalf uur.

Je zit nergens aan vast

Ik werk niet op basis van trajecten en/of contracten. Dit is een bewuste keuze.

Na onze eerste sessie check ik bij je in, hoe je het ervaren hebt en of de sessie voor jou dienend is geweest? Ik vraag je dan wat jouw gevoel en gedachten zeggen over voortgang in begeleiding door mij. Deze keuze is symbolisch, want je zit nergens aan vast.

Je bent altijd vrij om te komen en altijd vrij om te gaan. Ik vraag je de keuze te maken, want ik heb wel jouw motivatie en commitment nodig om te willen gaan werken met jezelf, voor jezelf en voor elkaar (in geval van relatietherapie). Net als een echte relatie, wanneer je besluit om ermee te stoppen, dan hebben we het erover.

Betaling en annuleren

Na afloop van de sessie ontvang je digitaal een betalingslink.

Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Wanneer het niet lukt om op je afspraak te komen, annuleer deze dan 2 werkdagen van te voren, uiterlijk 48 uur. Dit kun je doen per mail of per whats app.

Als je de afspraak niet op tijd afzegt, ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Reiskosten

Wanneer je een voorkeur voor een andere locatie hebt dan de locatie in Rotterdam, dan is dit mogelijk. Ik reken 0,30 ct/km.

Wanneer je verder dan een half uur reistijd buiten de ring van Rotterdam woont, reken ik ook een gedeelte van het uurtarief als vergoeding voor de reistijd. Neem hiervoor contact met mij op, dan doe ik je een prijsvoorstel op maat.

Wil je meer informatie ontvangen?

    Wil je teruggebeld worden? Vul je naam en nummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug.