Single therapie

A therapy that brings people back in connection with the essence of being a human: TO BE, TO FEEL, TO SENSE, TO CONNECT, TO LOVE

Waarom single-therapie?

We weten allemaal dat geluk niet in de ander zit, maar in jezelf. Maar zo voelt het niet altijd. Zeker niet als je langdurig single bent.

Een belangrijke vraag die op tafel komt tijdens deze therapie is: “Ben je wel zo beschikbaar voor de liefde als je denkt?”

Als mensen lang alleen zijn of meerdere kortdurende relaties hebben, is dat niet alleen te wijten aan toeval of omstandigheden. Er kunnen gebeurtenissen in je leven zijn, of in het leven van je familie, die onbewust meer invloed uitoefenen dan je denkt. Daardoor ben je zonder dat je het goed en wel beseft minder beschikbaar voor een relatie. 

In deze therapie zoeken we samen naar wat er tussen jou en een eventuele partner instaat. Zo ontstaat er ruimte voor de liefde.

Wat kun je verwachten?

We gaan de rode draden in jouw leven bestuderen. De draden in jouw eigen liefdesleven, maar ook de draden uit je gezin van herkomst.

Je krijgt helderheid en antwoord op ‘toevalligheden’, die zich steeds lijken voor te doen.

Misschien herken jij van jezelf dat je een sterke vrouw / man lijkt die alles onder controle heeft en te weinig kwetsbaarheid laat zien. Of ben je het liefst perfect in alles wat je doet, zodat je niet het risico loopt om te worden afgewezen.

Ondertussen bevries je achter je eigen glimlach, en heb je nauwelijks door hoe weinig je openstaat voor de liefde.

"Vond het leuk om jou dit te vertellen en voel me gezegend met het feit dat mij dit weer overkomt. Ik heb het gevoel dat ik helemaal in mijn kracht sta en volledig mezelf kan zijn.
Mijn innerlijk kind is weer heerlijk naar boven gekomen, sta volledig in mijn gevoel. Maar voel nu ook veel meer mijn volwassen ik (die was ik even kwijt).


Er zijn natuurlijk geen garanties, maar heb wel het gevoel dat dit wel eens lang kan gaan duren.

Esther, erg bedankt dat jij mij geholpen hebt mij om weer op het juiste liefdesspoor te komen, ook in relatie met mezelf!

– Pieter (45 jaar) kwam na zijn relatiebreuk bij mij in therapie om te helen


Antwoord op de vraag…

De vraag die hier steeds verschijnt, is ‘wat zegt dit over jou?’

Als je het antwoord leert kennen, kun je andere keuzes maken waarin de mislukking niet al bij voorbaat besloten ligt.

Neem contact op

Heb je vragen over deze vorm van therapie? Of wil je een afspraak maken voor een eerste sessie? Bel mij dan op 06-144 528 61 of vul het contactformulier in. Wanneer je behoefte voelt om te weten of je een klik met mij ervaart, bel of mail mij dan voor gratis kennismakingsgesprek.

Wil je teruggebeld worden? Vul je naam en nummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug.