Single therapie

Waarom single-therapie?

We weten allemaal dat geluk niet in de ander zit, maar in jezelf. Maar zo voelt het niet altijd. Zeker niet als je langdurig single bent.

Een belangrijke vraag die op tafel komt tijdens deze therapie is: “Ben je wel zo beschikbaar voor de liefde als je denkt?”

Als mensen lang alleen zijn of meerdere kortdurende relaties hebben, is dat niet alleen te wijten aan toeval of omstandigheden. Er kunnen gebeurtenissen in je leven zijn, of in het leven van je familie, die onbewust meer invloed uitoefenen dan je denkt. Daardoor ben je zonder dat je het goed en wel beseft minder beschikbaar voor een relatie. 

In deze therapie zoeken we samen naar wat er tussen jou en een eventuele partner instaat. Zo ontstaat er ruimte voor de liefde.

Wat kun je verwachten?

We gaan de rode draden in jouw leven bestuderen. De draden in jouw eigen liefdesleven, maar ook de draden uit je gezin van herkomst.

Je krijgt helderheid en antwoord op ‘toevalligheden’, die zich steeds lijken voor te doen.

Misschien herken jij van jezelf dat je een sterke vrouw / man lijkt die alles onder controle heeft en te weinig kwetsbaarheid laat zien. Of ben je het liefst perfect in alles wat je doet, zodat je niet het risico loopt om te worden afgewezen.

Ondertussen bevries je achter je eigen glimlach, en heb je nauwelijks door hoe weinig je openstaat voor de liefde.

Antwoord op de vraag…

De vraag die hier steeds verschijnt, is ‘wat zegt dit over jou?’

Als je het antwoord leert kennen, kun je andere keuzes maken waarin de mislukking niet al bij voorbaat besloten ligt.

Neem contact op

Heb je vragen over deze vorm van therapie? Of wil je een afspraak maken voor een eerste sessie? Bel mij dan op 06-144 528 61 of vul het contactformulier in. Wanneer je behoefte voelt om te weten of je een klik met mij ervaart, bel of mail mij dan voor gratis kennismakingsgesprek.

Reviews

“De Deep Dive was super leuk om te doen. Leuk om dieper in jezelf te dalen met de fijne begeleiding van Esther. (...) Ik heb het gevoel dat ik een ervaring rijker ben. - Nina, 39 jaar

"Gister de derde ademsessie gehad. Het was… fijn en verschrikkelijk tegelijk. Veilig en geborgen, stevig en compact/dicht, maar met veel ruimte en lichtheid." ~ Marjolijn (39 jaar)

"It has been an intens year but we found the joy back that we lost. And this is mostly because we learned so much in your sessions. The precision and the sharpness of your observations is something I feel I could really use now." ~ Barbara (37 jaar)

“We hebben de eerste sessie als zeer positief en fijn ervaren. Ik ben erg blij dat we dit samen doen. Na 26 jaar ben je elkaar en jezelf wel een beetje kwijt geraakt en ga je maar door.” ~ Maureen (49 jaar) & Pim (52 jaar)