Deep dive met de adem

Het werken met de adem is in mijn ervaring één van de meest krachtige methodes die er zijn om werkelijk in contact te komen met je lijf. Met wat zich daarin afspeelt, de emoties, de diepere gevoelens. Vooral als onze overlevingsstrategie is geweest om ‘na te denken’ dan is het juist nodig de afdaling te maken naar beneden: naar het lijf en vooral de bekken.

Maar, dit is niet makkelijk. Want als nadenken de nummer 1 strategie is geweest om een oplossing te vinden als je ergens tegenaan loopt, dan is je hoofd de plek waar je naartoe keert als je vast komt te zitten.

Je hebt waarschijnlijk nooit geleerd hoe jouw lijf eigenlijk de bron is waar je leiding, begeleiding, wijsheid en antwoorden vindt. Je hebt dus geen idee hoe daar te komen.

De adem kent een patroon in je lijf. Sterker nog, het adempatroon staat aan de basis van al jouw patronen. Dus werken met dit oerpatroon heeft een effect op alle andere patronen. Maar ja, zoals je weet, is het veranderen van patronen niet eenvoudig. Dit vraagt werk en toewijding.

Daarom raad ik iedereen een Deep Dive met de Adem aan.

Deep dive 3 tot 5 dagen

Voor een aantal dagen ontmoeten we onszelf elke dag in een ademsessie, soms zelfs twee op een dag.
Met een heldere intentie en voelbaar verlangen landen we op een prachtige plek in de natuur en van daar gaan we werken met jouw oerpatroon. Elke dag komen we dichterbij meer ruimte, vrijheid en contact met je lijf. In een veilige bedding, begeleid door professie en met de warmte van een kleine, fijne groep
mensen. Bewust neem ik je mee naar een plek in of buiten NL om zo even helemaal los te komen van ‘hoe je het gewoonlijk doet’. Dan kunnen we diep duiken om te ervaren, te transformeren en zo het vertrouwen, de liefde en onze eigen grond opnieuw te ontmoeten.

Na ruim vijf jaar, tientallen retreats en paar honderd mensen verder, durf ik oprecht te zeggen:

Eén retreat is niet levensveranderend. Maar alles wat je daar ervaart, ontmoet, in jezelf tegenkomt, aangereikt krijgt en beetpakt: dat heeft de kracht om jouw leven de wending te geven die jij verlangt.

Ga jij mee?

In Nederland – 15 t/m 17 november 2024 €695

3 Daagse retreat op eigen bodem

Maximaal 6 personen.

Prachtige locatie dicht bij huis.

We starten vrijdagavond (na het diner) en zondagavond ben je weer thuis.

Ontbijt, lunch, diner op locatie bij inbegrepen.

Kamers zijn gedeeld. Je mag ook privé kamer kiezen, dan komt er een meerprijs bovenop.

Reviews

“Wat heb ik mij gedragen gevoeld deze Deep Dive, door jou, je uitleg, zachte energie, wijze woorden. Alles was erop gericht en diende als uitnodiging naar binnen om te kiezen, om te voelen, om in verbinding te komen met mijn ware essentie." ~ Amber 46 jaar

“Super week gehad. Vond het erg inspirerend te voelen hoe je te werk ging deze week. Het voelde compleet en veilig tijdens de sessies. Mooi om te leren van jouw kennis en te leren hoe we het lijf zo kunnen lezen." ~ Gabor (45 jaar)

“During this retreat I have felt increasingly more at home in myself and within the group. This has been a heart opening experience and that is how I have experienced your presence as well. I am taking wonderful memories with me." ~ Marit (39 jaar)

“Ik ben naar Malta gekomen om een reis te maken naar meer diepgang in mijzelf. Het is gelukt. De veiligheid in de groep, jouw aanpak en hoe jij jezelf weet te bewaren, bewonder ik. Ik had in de verste verte dit niet durven dromen." ~ Marloes (43 jaar)

"Deze Deep Dive komt aan, binnen en het raakt iets aan. Deze hele week, het huis, het programma, de mensen, alsof het zo moet zijn.” ~ Anneke (40 jaar)

"Ik vond de week in Gozo heel inspirerend. Weer een andere manier om te helen. Heb echt een hele diepe ontspanning ervaren daar. Ik hoop nog een keer mee te doen als je daar iets doet. Ook de locatie was super tof!" ~ Vincent  (43 jaar)

“De ademreis heeft mij gevuld. Gevuld met zachtheid. Ik was dit even kwijt, maar ik vond het weer. En ik weet nu ook dat ik het altijd terug kan vinden. Dankjewel lieve Esther voor de begeleiding en de lieve jij.” – Franka, 32 jaar

“Dankjewel voor deze wonderlijke driedaagse vol inzichten. Ik vertrek voldaan en vol van zachtheid. Dankjewel voor het creëren van de onwijs veilige plek.” - Cynthia, 28 jaar

“De Deep Dive was super leuk om te doen. Leuk om dieper in jezelf te dalen met de fijne begeleiding van Esther. (...) Ik heb het gevoel dat ik een ervaring rijker ben. - Nina, 39 jaar

“Een mooie ervaring omringd met fijne mensen, bijzondere ontmoetingen met mezelf en anderen. Veel lekker eten en prachtige omgeving. Volgend jaar ben ik er weer bij.” - Vivian, 35 jaar