Liefdestherapie

Liefde in alle relaties

In onze therapie bewegen wij in het veld van relaties. Het gaat over de Liefde. Het gaat niet alleen over de romantische liefde.

Het gaat over liefde in alle relaties: met je ouders, broers, zussen, collega’s, partners of je kinderen.

Kortom liefde in je persoonlijke, intieme, maar ook sociale en soms zelfs professionele omgeving.

Liefde is één van de oerkrachten van ons universum.

Het kan je optillen, reist werelddelen af, trotseert wilde zeeën, maar begraaft je ook diep in de aarde van het hart, wanneer het je teleurstelt.

 

Juist vanwege de grote oerkracht van deze thematiek, is het tijd om de begeleiding daarop aan te passen.

Wie leert ons vandaag de dag nog wat gezonde liefde betekent? Hoe wij ons eigen hart mogen dragen? Hoe we volwassen worden in onze relaties?

Wie leert ons wat overgave betekent en hoe dat in ons lichaam aanvoelt? Wie leert ons te luisteren naar onze ziel, ook al vraagt het van ons het anders te doen dan onze ouders of broers en zussen.

Je eigen weg vinden vol levenslust, energie en vervulling, is wat het leven van ons vraagt.

Maar wie neemt ons zo af en toe bij de hand?

Moedige keuze

Kiezen voor begeleiding is een moedige en dappere keuze, want daarmee geef je aan jezelf toe, dat het zo niet meer gaat. Dat je het zo niet meer wilt.

Wanneer je kiest voor Liefdestherapie, kies je voor onderzoek.

Je kiest niet voor de snelle quick-fix, maar je kiest ervoor het pad te bewandelen om grondig waar te nemen, aan te nemen, te onderzoeken, dat wat het leven je tot nu toe heeft gegeven. Maar ook wat je in leven hebt gemist.

Uit ervaring blijkt dat werkelijke transformatie pas plaatsvindt, als je alle inzichten die je hebt verworven, ook kan integreren in je lijf en in je hart. Liefdestherapie gaat over deze integratie.

Heb je vragen over deze vorm van therapie? Of wil je een afspraak maken voor een intake? Bel mij dan op 06-144 528 61 of vul het contactformulier in. Wanneer je behoefte voelt om te weten of je een klik met mij ervaart, bel of mail mij dan voor gratis kennismakingsgesprek.

Reviews

"Warm, veilig en zacht. Wat fijn om steeds alles wat er gebeurt te kunnen bevragen of het bij die drie pijlers hoort.  Het geeft me echt steun om (met jouw hulp) mezelf te kunnen steunen. Bedankt dat je me op dit pad hebt geholpen." ~Mira (45 jaar)

“During this retreat I have felt increasingly more at home in myself and within the group. This has been a heart opening experience and that is how I have experienced your presence as well. I am taking wonderful memories with me." ~ Marit (39 jaar)

"Ik ervaar nu rust en liefde, respect en begrip. Ik wil er niet aan voorbij gaan, dat we bij jou die weg zijn ingegaan die er toe heeft geleid dat we nu rust hebben in onze relatie. Voor mij was de familie-opstelling bij jou een eye opener.” ~ Max (61 jaar) & Astrid (58 jaar)

“Ik zocht naar een verdieping van mezelf. De sessies met Esther zijn letterlijk een verademing voor mezelf, ze geven mij meer ruimte (in m’n hoofd,  lichaam en ziel), inzicht, kracht, bedding en steun.” ~ Frank, 44 jaar