Liefdestherapie

Liefde in alle relaties

In onze therapie bewegen wij in het veld van relaties. Het gaat over de Liefde. Het gaat niet alleen over de romantische liefde.

Het gaat over liefde in alle relaties: met je ouders, broers, zussen, collega’s, partners of je kinderen.

Kortom liefde in je persoonlijke, intieme, maar ook sociale en soms zelfs professionele omgeving.

Liefde is één van de oerkrachten van ons universum.

Het kan je optillen, reist werelddelen af, trotseert wilde zeeën, maar begraaft je ook diep in de aarde van het hart, wanneer het je teleurstelt.

 

Juist vanwege de grote oerkracht van deze thematiek, is het tijd om de begeleiding daarop aan te passen.

Wie leert ons vandaag de dag nog wat gezonde liefde betekent? Hoe wij ons eigen hart mogen dragen? Hoe we volwassen worden in onze relaties?

Wie leert ons wat overgave betekent en hoe dat in ons lichaam aanvoelt? Wie leert ons te luisteren naar onze ziel, ook al vraagt het van ons het anders te doen dan onze ouders of broers en zussen.

Je eigen weg vinden vol levenslust, energie en vervulling, is wat het leven van ons vraagt.

Maar wie neemt ons zo af en toe bij de hand?

Moedige keuze

Kiezen voor begeleiding is een moedige en dappere keuze, want daarmee geef je aan jezelf toe, dat het zo niet meer gaat. Dat je het zo niet meer wilt.

Wanneer je kiest voor Liefdestherapie, kies je voor onderzoek.

Je kiest niet voor de snelle quick-fix, maar je kiest ervoor het pad te bewandelen om grondig waar te nemen, aan te nemen, te onderzoeken, dat wat het leven je tot nu toe heeft gegeven. Maar ook wat je in leven hebt gemist.

Uit ervaring blijkt dat werkelijke transformatie pas plaatsvindt, als je alle inzichten die je hebt verworven, ook kan integreren in je lijf en in je hart. Liefdestherapie gaat over deze integratie.

Heb je vragen over deze vorm van therapie? Of wil je een afspraak maken voor een intake? Bel mij dan op 06-144 528 61 of vul het contactformulier in. Wanneer je behoefte voelt om te weten of je een klik met mij ervaart, bel of mail mij dan voor gratis kennismakingsgesprek.

Reviews

Het leven voelt steeds meer als een speeltuin! Na het ademhalingsweekend vorig jaar was het alsof de top bodemlaag er van af was. De adem heeft me veel gebracht, het openen van iets dat vast diep zat. ~ Danielle

“Esther is toegankelijk, eerlijk, open, direct, veilig, pakkend, doortastend, kundig, kritisch, en vooral enorm dienend aan jou als cliënt. Dankzij haar begeleiding werd mij veel duidelijk en kon ik anders in het leven staan.” ~ Wouter, 43 jaar

"Esther, erg bedankt dat jij mij geholpen hebt mij om weer op het juiste liefdesspoor te komen, ook in relatie met mezelf!" ~ Pieter (45 jaar)

“De sessies met Esther hebben mij (en mijn man) enorm veel gebracht. Ik voel me vrij en veilig om mij in het bijzijn van mijn man en Esther te uiten wat diep binnen binnen mij speelt." ~ Willemijn (49 jaar) & Maurits (52 jaar)