Individuele therapie

Als duizend anderen van je houden, maar je houdt niet van jezelf, zal andermans liefde nooit volstaan..

In welke beweging zit jij?

Hoe ziet het leven eruit wanneer je geen liefde kunt ontvangen van in de eerste plaats; jezelf?

  • Wanneer er geen automatische zelfzorg is?
  • Wanneer je niet eerst aan jezelf vraagt wat je wilt, wat je voelt, waar je behoefte aan hebt?
  • Wanneer je geen vrijheid voelt om werkelijk de stap te zetten waarnaar je verlangt?
  • Wanneer je geen vertrouwen voelt in jezelf of in het leven?
  • Wanneer je niet de ogen ontmoet van een partner, waardoor je de liefde leert voelen…

Wanneer je weinig liefde voelt voor jezelf,  neemt vaak een andere beweging het over. Wij noemen deze beweging een voorwaartse beweging. Het is een snelle beweging die je vaak verder afbrengt van de bron van het bestaan. Een beweging, waarin je niet kunt rusten. Waarin er geen vertrouwen ontstaat in het leven of in jezelf.

"De therapie bij jou heeft mij een keuze teruggegeven. Door alle inzichten die ik bij je heb gekregen, een leerweg helder heb gekregen en taal om het te verwoorden kon ik weer onderweg met mezelf. De paniek die ik vaak kon voelen of de projectie op de ander is verdwenen. Ik kies vaker anders. In combinatie met de ademsessies, heb ik een diepte in mezelf bereikt, waarvan ik wel wist dat deze bestond maar ik had ‘m nog nooit aangeraakt. In de ademsessie kon ik beginnen aan het grote loslaten. Ik heb ervaringen kunnen verwerken die mij (kan ik nu zeggen), altijd geblokkeerd hebben. Ik ga het leven meer met mezelf aan, bewust en daardoor kan ik ook weer meer genieten van de liefde. Dankjewel.”  

- Vincent (42 jaar)


Wat herken je in jezelf?

De voorwaartse beweging kun je herkennen aan de volgende acties: veel denken, veel doen, weinig in contact met je gevoel, weinig vertraging, geen afspraken kunnen behouden met jezelf, veel afleiding, verslaving, stilstand of onvrede.

De snelheid van deze beweging maakt dat je waarschijnlijk ergens (onbewust) bent gaan geloven dat je iets niet goed doet. Of sterker nog, dat jij niet goed genoeg bent. Wanneer dit het geval is, stuur mij dan vandaag nog een berichtje. Elke dag dat je leeft in de illusie dat het aan jou ligt, is een dag teveel.

Maak een keuze!

Wanneer jij jezelf herkent in de woorden op deze pagina, dan komt er een moment dat je denkt: wil ik zo verder met mezelf? Dat je zelf alle antwoorden bij je draagt, daar ben ik van overtuigd. Dat jouw lichaam en jouw adem jou meer dan voldoende vertellen van wat wel een goede keuze is voor jou en wat niet, dat is een gegeven. Maar luisteren naar de stilte van deze signalen, dat is een kunst. Een kunst die jij absoluut kunt leren. Ik hoop dat je uitreikt om begeleiding en steun te vragen. Ik ga graag met je mee.

Neem contact op

Heb je vragen over deze vorm van therapie? Of wil je een afspraak maken voor een intake? Bel mij dan op 06-144 528 61 of vul het contactformulier in. Wanneer je behoefte voelt om te weten of je een klik met mij ervaart, bel of mail mij dan voor gratis kennismakingsgesprek. 

Wil je teruggebeld worden? Vul je naam en nummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug.