Individuele therapie

In welke beweging zit jij?

Hoe ziet het leven eruit wanneer je geen liefde kunt ontvangen van in de eerste plaats; jezelf?

  • Wanneer er geen automatische zelfzorg is?
  • Wanneer je niet eerst aan jezelf vraagt wat je wilt, wat je voelt, waar je behoefte aan hebt?
  • Wanneer je geen vrijheid voelt om werkelijk de stap te zetten waarnaar je verlangt?
  • Wanneer je geen vertrouwen voelt in jezelf of in het leven?
  • Wanneer je niet de ogen ontmoet van een partner, waardoor je de liefde leert voelen…

Wanneer je weinig liefde voelt voor jezelf,  neemt vaak een andere beweging het over. Wij noemen deze beweging een voorwaartse beweging. Het is een snelle beweging die je vaak verder afbrengt van de bron van het bestaan. Een beweging, waarin je niet kunt rusten. Waarin er geen vertrouwen ontstaat in het leven of in jezelf.

Wat herken je in jezelf?

De voorwaartse beweging kun je herkennen aan de volgende acties: veel denken, veel doen, weinig in contact met je gevoel, weinig vertraging, geen afspraken kunnen behouden met jezelf, veel afleiding, verslaving, stilstand of onvrede.

De snelheid van deze beweging maakt dat je waarschijnlijk ergens (onbewust) bent gaan geloven dat je iets niet goed doet. Of sterker nog, dat jij niet goed genoeg bent. Wanneer dit het geval is, stuur mij dan vandaag nog een berichtje. Elke dag dat je leeft in de illusie dat het aan jou ligt, is een dag teveel.

Maak een keuze!

Wanneer jij jezelf herkent in de woorden op deze pagina, dan komt er een moment dat je denkt: wil ik zo verder met mezelf? Dat je zelf alle antwoorden bij je draagt, daar ben ik van overtuigd. Dat jouw lichaam en jouw adem jou meer dan voldoende vertellen van wat wel een goede keuze is voor jou en wat niet, dat is een gegeven. Maar luisteren naar de stilte van deze signalen, dat is een kunst. Een kunst die jij absoluut kunt leren. Ik hoop dat je uitreikt om begeleiding en steun te vragen. Ik ga graag met je mee.

Heb je vragen over deze vorm van therapie? Of wil je een afspraak maken voor een intake? Bel mij dan op 06-144 528 61 of vul het contactformulier in. Wanneer je behoefte voelt om te weten of je een klik met mij ervaart, bel of mail mij dan voor gratis kennismakingsgesprek. 

Reviews

“Wat heb ik mij gedragen gevoeld deze Deep Dive, door jou, je uitleg, zachte energie, wijze woorden. Alles was erop gericht en diende als uitnodiging naar binnen om te kiezen, om te voelen, om in verbinding te komen met mijn ware essentie." ~ Amber 46 jaar

"Deze Deep Dive komt aan, binnen en het raakt iets aan. Deze hele week, het huis, het programma, de mensen, alsof het zo moet zijn.” ~ Anneke (40 jaar)

“Esther is voor ons fantastisch! Zij zorgt voor verzachting en begrip voor wat er bij mij speelt en andersom ook wat er bij mijn man speelt. Het blijft een spannende weg zo, maar ik ben heel dankbaar dat we deze zijn ingeslagen.” ~ Frits (44 jaar) & Suzanne (46 jaar)

"Door de sessie met Esther aan te gaan, kreeg ik meer begrip en inzicht in mezelf. En kan ik nu liefdevoller en met zachtheid naar mezelf kijken, (...) en kan dan bewuster omgaan hiermee of juist bewust kiezen ergens wel of juist niet in te gaan.” ~ Pip, 37 jaar

"Warm, veilig en zacht. Wat fijn om steeds alles wat er gebeurt te kunnen bevragen of het bij die drie pijlers hoort.  Het geeft me echt steun om (met jouw hulp) mezelf te kunnen steunen. Bedankt dat je me op dit pad hebt geholpen." ~Mira (45 jaar)