Op Liefdespad – Therapeutische vertellingen

Wanneer je genoeg hebt van jouw patroon, maar ook geen doorgang kunt vinden naar een andere manier”

Een eerste stap

Wanneer je het kent om vast te lopen, in kringetjes te blijft denken, de analyse niet meer iets oplevert en het gewenste resultaat in je (liefdes)leven ook uitblijft, dan is therapie een goede keuze. Maar soms is dat ook nog te eng, te groot, te confronterend, te vroeg of te weinig passend voor je. Wat doe je dan?

Om deze reden bieden wij onze ‘therapeutische vertellingen‘ aan.

Tijdens een lange wandeling van zo’n 4 uur in prachtige natuur nemen wij je mee op pad. Jij met jezelf, wij met jou. Tijdens deze wandeling stoppen we een aantal keer. Je strijkt neer ergens op het gras of op een bankje en onze fenomenale storyteller neemt je mee op reis. Je reist mee met mythologische figuren en tegelijkertijd reis je ook vanuit een andere positie even door je leven.

Op Liefdespad

Een prachtig natuurgebied, een liefdestherapeut, een storyteller, een vertelling en jij. Samen gaan we wandelen. Met elke stap op jouw pad treed je dieper toe tot de verwondering en de ontdekking over hoe jij jouw liefdespad bewandelt in het leven.

Een unieke rijkdom van deze wandeling is dat de schrijvers van deze vertelling ook met je mee op pad zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om dat wat in je opkomt, vragen die je hebt, symboliek die je dieper wilt begrijpen, verwarringen die ontstaan, te ontrafelen in het moment.

Daarom is deze wandeling niet zomaar een wandeling… Het is een tocht, een passage, een doorgang.
Soms kunnen we zo lang in cirkeltjes lopen, zonder dat we een deur vinden die ons naar een ander gebied brengt.

Laat deze bijzondere wandeling je een deur bieden, een venster waardoor het licht anders schijnt.

Therapeutische vertellingen

Wij kiezen rijke verhalen uit de geschiedenis die al duizenden jaren dienen als leidraad in tijden van onzekerheid, verwarring, grote gebeurtenissen, transities en heftige emoties.

Mythologieën worden deze verhalen genoemd. Vervolgens begint ons werk, want deze verhalen gaan we uitkleden en herschrijven op basis van de principes uit de systemische relatietherapie. Zo ontstaan er verhalen die diep tot de verbeelding spreken en je dus raken, daar waar er iets aangeraakt mag worden.

Door het herschrijven van deze verhalen ontstaan er bijzondere vertellingen die jou net zo dienen als een waardevolle therapiesessie. Onze vertellingen raken je op een laag waar een therapiesessie je ook raakt. Wanneer je luistert, herken je jezelf, alsof het speciaal voor jou geschreven is. Dus terwijl jij luistert naar een heerlijk verhaal, word je onbewust aan het werk gezet, intern.

Wat fijn is aan deze wandelingen, is dat je niet direct met de billen bloot hoeft. Je bent aan de slag binnen in jezelf, in je eigen ruimte, op je eigen pad, tempo en in je eigen hart.

Praktische informatie

Start: zondag 5 juli of 6 september om 10:30
Einde: zondag 5 juli of 6 september 14:30

Locatie: Het natuurgebied van Meijendel te Wassenaar

We wandelen met maximaal 10 personen

Prijs

De prijs is gelijk aan die van één individuele therapiesessie, namelijk €155