Groepssessies

In de ogen van de ander

Samen ont-wikkelen in een groep, is voor veel mensen geen gemakkelijke opgave.

Het idee om openlijk te delen wat er diep van binnen leeft, terwijl meerdere mensen luisteren, dat doen we liever niet.

Toch is het juist in een groep waar de grootste liefde voor jezelf te vinden is.

Wat kun je verwachten?

Eén keer per maand komen we samen op een prachtige locatie in het groen, in Rotterdam. We zullen zijn met minimaal 6 personen of maximaal 8 personen.
We starten om 19:30 uur en eindigen om 21:30 uur met kans op een kleine uitloop tot uiterlijk 22:00 uur.

Elke samenkomst wordt geleid door een thema binnen de grote thematiek van de liefde.

We maken kennis met diverse rituelen die we elke keer zullen inzetten om de veiligheid te waarborgen en vanuit het lichaam te kunnen blijven werken. Wanneer we allen geland zijn in het lichaam en in het moment… dan starten we met het grote ritueel van de constellaties.

Tijdens een sessie

Iedereen krijgt de mogelijkheid om zijn eigen vraag in te brengen in het veld van de opstellingen. Wanneer we werken aan de vraag van één iemand, is hiervan de waarde voor jou als representant en/of toehoorder net zo vol en aanwezig. In de vele groepen die ik hebben mogen treffen, is het helder geworden dat de groepsgenoten die je treft, nooit geen toeval zijn. Iedereen hoort precies daar te zijn, op dat moment, in jouw aanwezigheid.

Het voordeel van de groep

Juist in het werken in een groep, zul je leren dat we allemaal dezelfde kwetsbaarheden en verlangens hebben in ons hart. Waarin we verschillen, zijn de verhalen die hierover heen staan. Deze verhalen zullen we delen. Dit geeft jou ook de mogelijkheid om steeds in elke ontmoeting, een nieuw stuk van jezelf te ontmoeten in het verhaal van de ander. Daarmee verdrievoudigd een groepssessie in effect en impact op jouw transformatie.

Is dit iets voor mij?

Deze groepssessies zijn voor een ieder die meer wil leren over hun eigen patronen in de liefde.

Of je nu single bent, getrouwd, samenwonend, in relatie of nooit een relatie gehad… dat maakt niet uit. Enige voorwaarde is dat je openstaat om te ervaren en meer over jezelf te leren.

Neem contact op

Heb je vragen over de groepssessies? Of wil je je aanmelden voor de volgende sessie? Bel mij dan op 06-144 528 61 of vul het contactformulier in. Wanneer je behoefte voelt om te weten of je een klik met mij ervaart, bel of mail mij dan voor gratis kennismakingsgesprek.

Wil je meer informatie ontvangen?